Åk utomlands till vintern

Nordens vinterklimat är ju inte uppskattat av alla som bor här. Vare sig det är mängden snö, den låga temperaturen eller de få soltimmarna som får somliga att längta bort till varma och soliga platser är kontentan densamma. Låter detta lockande kanske det är dags att börja planera redan nu.

Att vara tidigt ute har många fördelar, inte minst av allt att man kan hitta billigare biljetter. Detta blir ännu enklare om man använder sig av rätt onlineverktyg också. Men även om ett bättre pris alltid är trevligt är kanske det bästa delen med att vara ute tidigt är att man kan undersöka alla alternativ och ta sig tiden att hitta det perfekta resmålet.

Behöver man lite hjälpt på traven kan man alltid börja med att titta på vilka resmål som verkar vara populära för den kommande vintern. Nedan kommer några av de mest bokade resorna.

Sri Lanka

Sri Lanka har blivit ett allt mer populärt resmål år efter år. Här kan man hitta både underbar naturlandskap och härliga stadsmiljöer. Vare sig man föredrar att gassa på en strand eller utforska naturen mer aktivt kan Sri Lanka erbjuda det man söker från en solsemester.

Laos

Laos är ett förhållandevis nytt semestermål som fler och fler får upp ögonen för. Landet har visat sig vara en väldigt välkommen överraskning för många och kan bjuda på det bästa och vackraste av Asien.

Hawaii

Hawaii är en sann klassiker när det kommer till solsemester och ett resmål som ligger långt upp på många listor av resmål. Det fantastiska klimatet tillsammans med dramatisk natur och några av de vackraste stränderna man kan beskåda gör Hawaii till ett sant drömresmål.

Costa Rica

Costa Rica är också en plats som varit populär länge. Turism är en väldigt viktig del av landet och det finns så mycket att se och uppleva här att en kort resa inte kommer vara nog. Costa Rica är därför en plats många besöker mer än en gång under sitt liv.