New York

New York 

new york

New York är runt om i världen känd som staden som aldrig sover och det är svårt att göra någonting annat än att instämma i samma kör. I New York finns ständigt någonting att sysselsätta sig med, vilken tid på dygnet det än handlar om. Det är en stad som har någonting för i princip alla typer av människor och har därför blivit någonting av en naturlig smältdegel där olika former av människor och kulturer både blomstrar och sammanflätas i ett hårt grepp.

Maten

I New York kan du uppleva det mesta när det kommer till bra mat. Allt ifrån lite dyrare och finare franska restauranger till olika former av foodtrucks placerade lite här och var. Ja, så länge du kan betala för dig så behöver du inte gå hungrig någon längre stund i New York, och med det utbud som finns i staden så kan man faktiskt ägna en hel semesterresa bara åt att äta och dricka gott, utan att ha hunnit pröva allt som erbjuds.

Nöjeslivet

Nöjeslivet i New York är i en klass för sig själv. Som vi tidigare varit inne på så finns det alltid någonting att göra i New York, vare sig det handlar om att uppleva någon av de kända musikalerna, besöka ett ett sportevent, dansa hela natten lång, eller bara softa i Central Park.

Boende

När det kommer till olika former av boendemöjligheter i New York så är spektrat i princip likvärdigt med maten. Här finns det mesta, allt ifrån extravaganta hotellrum till billigare vandrarhem, allt för alla olika typer av personligheter och storlekar på plånboken.