Underhållning ombord på flyget

Flygresor kommer på alla möjliga distanser. Men så fort de börjar bli några timmar lång gäller kommer man mest troligt vilja ha något att underhålla sig med och inte bara stirra rakt in i stolsryggen framför en.

Inbyggda underhållningssystem

För längre flygresor kan man ofta få tillgång till flygbolagets egna underhållningssystem fyllt av filmer och tv-serier man kan välja fritt bland. Lustigt nog blir ju detta att faktiskt stirra in i stolsryggen framför, men man får åtminstone något intressant att titta på. Och utbudet kan ofta inkludera många nysläpp dessutom.

Blunda och lyssna

Känner man dock inte för film eller tv-serier kan det vara smart att förbereda med sin egen favoritmusik, podcasts eller en bra ljudbok istället. Är man van att bara streama till mobilen är det bäst att dubbelkolla att man laddat ned det först, bara för säkerhetens skull.

Spela spel

Att spela spel är också en populär form av underhållning på flyget. Har man till exempel en Nintendo Switch har man säkert redan utforskat det handhållna läget redan och märkt hur bra det kan fungera. Men mobilen och surfplattan kan fungera lika bra de också. Erbjuds det gratis wi-fi ombord kan man ju även spela de spel som kräver konstant uppkoppling.

Läsa en bok

Boken är en klassiker när det kommer till underhållning på flyget. Och många gör ett spontanbesök i bokhandeln som ofta finns på flygplatsen för att hitta en intressant bok att läsa på flyget. Detta kan för övrigt vara ett perfekt tillfälle att testa läsa något kortare från en ny författare. Det är inte alls omöjligt att läsa ut en bok under en flygresa, men det beror självfallet både på hur långt man flyger och hur snabbt man läser.