Underhållning under mellanlandning

Som belevad turist är du säkert van vid mellanlandningarna. De är ett nödvändigt ont när du ska resa långt eller när du vill dra ned på flygkostnaderna. Dock kan du inte lämna flygplatsen under tiden, du vill ju inte missa planet. 

airport waiting_539986741

Det vanliga är att du går omkring inne på flygplatsen och hamnar på tax free-avdelningen. Du köper kanske en sak för mycket bara för att du är uttråkad. Är det en större flygplats hittar du säkert en pub och Pressbyrån. Det är alltså dags att köpa en dyr smörgås och tidning, tillsammans med en eller flera öl. Finns det några andra sätt du kan underhålla dig?

  1. Vinn en jackpott – chansen är förstås inte så stor, men varför inte satsa några kronor som du sparat igen på mellanlandningen och se om du kan åka första klass nästa gång? Se bara till att du väljer en spelautomat som har en jackpott och att den är hög. Det är ett turspel, men någon ska ju vinna den där jackpotten, inte sant?
  2. Hitta ny musik – känner du igen problemet att du aldrig har något bra att lyssna på? Att du redan har lyssnat sönder dina favoritlåtar och nu lyssnar du bara på dem för att det finns inget annat. Ta tillfället i akt och leta efter ny musik, upptäck nya band och genrer. Prova att ladda ned Soundcloud-appen, all musik är gratis och utan reklamavbrott. De finansieras på andra sätt och du får chansen att hitta nya och relativt okända artister. Det finns också flera stora artister som laddar upp sånger på Soundcloud, såsom Paul McCartney och Moby.
  3. Spel – du kan tappa all uppfattning om tiden om du hittar ett bra spel till telefonen. På de olika appbutikerna har de alltid gratisalternativ om du inte vill riskera att betala för ett spel som du inte gillar. Sedan finns det freemiumspel där du får spela gratis men kan betala för att låsa upp fler nivåer och extramaterial. Du får alltså chansen att testa det i lugn och ro innan du bestämmer dig för ett köp.