Upplev London och fotboll

Har man ett fotbollsintresse så kanske nästa tripp som ska planeras är till London och uppleva både staden och fantastiks fotboll. En weekend i London är något som bör göra lite då och då. Framförallt för att det finns så oerhört mycket att uppleva i denna metropol. Men också för att få uppleva engelsk fotboll då den är som bäst.

Resa med både fotboll avkoppling

Vill ni kombinera en trevlig tripp med både nöje, avkoppling och sport så kolla upp en fotbollsresa till London. Allt är inkluderat i vissa resor som flyg, hotell och matchbiljetter på någon av de som spelas den helg som ni planerar att åka. Även om just fotbollsmatchen kanske är det som står i centrum så finns det mycket att uppleva i London. Det som ligger närmast till är FA Cup semifinaler och final. Men också avslutningen i The Sky Bet League. Upplev Arsenal, Chelsea, West Ham och andra Londonlag.

Saker att hitta på i London

När matchen är över så kan ni ha tid över för att få uppleva London. Det finns som sagt mycket att hitta i denna stad. Självklart så finns det saker som an inte bör missa. Är det första resan till London så kanske är Buckingham Palace och Madame ­Tussauds det som hägrar. Har du tidigare besökt London och redan sett detta så finns det säker saker som du inte hunnit med att uppleva. I förorten Highgate så hittar du härliga vintagebutiker om du gillar shopping.

Mer än fotboll

Så klart så finns det mycket mer att uppleva i en stad som London. Det finns massor med högklassiska restauranger som serverar mat från alla världens hörn. En äkta Fish and Chips måste ju också testas om man är i London. Se till att ni bokar tid hos de finare restaurangerna då det kan vara svårt att få bord. Förutom maten så är någon i sällskapet intresserad av musikaler och då kan ni kolla upp med företaget som ni bokade er fotbollsresa om det går någon musikal som ni också bör gå och se.